Phicap Over ons

Over ons Sterke kernwaarden, ruime ervaring en een innovatieve aanpak

Visie

Kwaliteitsbeheer en geïntegreerde diensten

Toonaangevend zijn in het vermeerderen van de waarde van het vastgoedvermogen van onze klanten en strategisch in hun belang handelen, zonder de kernwaarden in het gedrang te brengen die ons zo uniek maken.

Ontdek ons unieke platform
Phicap

Waarden

Phicap

Respect

Persoonlijke, evenwichtige langetermijnrelaties. Wij waarderen onze medewerkers, onze belanghebbenden en onze klanten. We behandelen hen zoals we zelf behandeld willen worden.

Phicap

Passie

We zetten ons in om onze expertise ten volle te benutten door onze kennis voortdurend bij te werken. We streven ernaar om creatieve ideeën te implementeren in onze projecten en processen.

Phicap

Integriteit

Eerlijkheid en verantwoordelijkheid vormen de basis van alles wat we doen. We werken altijd ethisch en u kunt altijd op ons vertrouwen.

Phicap

Uitmuntendheid

We zijn er trots op dat we altijd leveren wat onze klanten en belanghebbenden verwachten, of hun verwachtingen zelfs overtreffen.

Phicap

Vasthoudendheid

Zo kunt u onze houding bij Phicap beschrijven. We passen ons aan aan de eisen van onze klanten en kijken voortdurend of we de mogelijkheden nog kunnen verbeteren.

Team

Dynamisch en multidisciplinair

PHICAP beschikt over een ervaren team van professionals, die een brede basis van expertise samenbrengen. Wij zijn van mening dat deze veelzijdige ervaring essentieel is voor klanten die succesvol willen beleggen in verschillende vastgoedbeleggingscategorieën en ervoor willen zorgen dat hun beleggingen vele jaren lang goed beheerd worden.

Phicap Over ons
“ Samenkomen is een begin, samen blijven is vooruitgang en samenwerken is succes. ”
Henry Ford
Maak kennis met het team

Wat is Phi?

Phi is een Griekse letter die verwijst naar de gulden snede (Latijn: sectio aurea). Cap staat voor Capital.

De gulden snede fascineert wetenschappers al sinds de tijd van de oude Grieken. Ook nu nog vinden architecten dat deze verhouding esthetisch aantrekkelijk is.

Bij Phicap verleggen we onze grenzen en stellen we de status quo voortdurend in vraag. Deze benadering van waardeverbetering en kwalitatieve dienstverlening staat centraal in Phicap.