Phicap Methodiek

Methodiek Proactief beheer en continue communicatie

Uniek platform

Een volledige waaier aan diensten voor vastgoedbeheer onder één dak

Omdat wij de kloof tussen alle soorten vastgoedservices overbruggen, hebben we een optimale overkoepelende kijk op de volledige levensduur van een vastgoedobject. En omdat we alle diensten onder één dak aanbieden, genieten onze klanten en beleggers van een soepele overgang van de verschillende fasen van het vastgoedproces. Bovendien kunnen ze altijd terecht bij één aanspreekpunt voor het beheer van hun onroerend goed (of het nu gaat om vastgoed dat moet worden beheerd, om land dat moet worden ontwikkeld of om een investering die moet worden gestructureerd) en de verdere exploitatie.

Focus op resultaat

Optimaal beheer door de combinatie van onze drie pijlers

Uniek platform
Cross-Working
Meerwaarde
Procesgericht

Cross-Working

In dit unieke model werken de teamleden van onze drie afdelingen samen. Daardoor kunnen ze een uitgebreide en optimale service bieden.

De “cross-working” aanpak leidt tot waardeverbetering en een snelle reactietijd voor extra verzoeken in elke activiteit. Ze past dus uitstekend in onze missie om onze klanten en investeerders op elk moment tevreden te stellen. Bovendien zorgt ze voor een soepele overgang van de ene dienst naar de andere gedurende de volledige levensduur van een vastgoedobject.

Meerwaarde

We streven naar waardeverbetering in al onze activiteiten. Voor onze beheerde vastgoedobjecten richten we ons op een optimale dienstverlening aan onze huurders. We hebben een netwerk uitgebouwd van voorkeurspartners die werken volgens de hoge standaard die we u bieden.

Wanneer we onze klant- en beleggersprojectontwikkelingen beheren, ontwerpen we het concept in lijn met hun doelstellingen. Onze focus op de toegevoegde waarde vormt de kern van onze input en ons functieoverschrijdende werkmodel versterkt dit.

Procesgericht

Wij zijn er sterk van overtuigd dat processen de sleutel zijn tot herhaald succes in onze mandaten. Deze intern gedefinieerde processen zorgen voor consistentie in het resultaat van onze dienstverlening.

In al onze expertisedomeinen hebben we specifieke benaderingen ontwikkeld voor het beheer van onze gebouwen en ontwikkelingen. Zij vormen de structuur voor de manier waarop we te werk gaan, van het eerste verzoek tot het gewenste resultaat.

Ontdek onze services